maandag 3 september 2012

hieperdepiep hoera.....֣֣֣֣֟


HIEPERDEPIEP HOERA!!!!
vandaag zijn wij jarig en kijk eens wat we voor elkaar hebben gemaakt echt heel bijzonder ,want zonder dat we het van elkaar wisten hebben we 2 rupsen en dezelfde vogeltjes gehaakt. het idee van de rups is van stip en haak, de vogeltjes van willewopsie de teckel trouwens ook, het kleine hondje komt uit het boekje mini hondjes haken. we waren echt helemaal verast...


en alle amineko's dus sparkle, angel , happy en de amineko's wouden op de foto maar moet je nou is kijken wat zien we daar.....


2 mini amineko's.....
onze moeder heeft deze schatjes gehaakt helemaal zelf bedacht zijn ze nou niet lief we hebben verder nog een paar andere cadeautjes gekregen maar die kwamen uit de winkel deze zijn gewoon speciaal

EN DE HELE BEESTENBOEL BIJ ELKAAR!!!!

6 opmerkingen:

 1. Heel hartelijk gefeliciteerd meiden!
  Haha, jullie zijn toch niet voor niets een tweeling? Al vind ik dit toch wel heel bijzonder, dat jullie bijna helemaal hetzelfde voor elkaar hebben gemaakt :-) Fijne verjaardag nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! Wat leuk dat jullie hetzelfde hebben gemaakt! Echt een tweeling! De beestenboel ziet er heel vrolijk uit! Super leuk! Nog een hele fijne avond!!

  Groetjes Leonie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd allebei! Wat moeten jullie gelachen hebben toen jullie dezelfde beestjes zagen, bijzonder hoor!
  Wat zijn de rupsen mooi geworden, super leuk in die kleuren en die lachoogjes vind ik helemaal geweldig :)

  Groetjes Herriët

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou Dames GEFELICITEERD!!!!Ja dat wordt wel vaker gezegd met tweelingen....2 zielen 1 gedachten,dus wat dat betreft niet zo heeeel erg vreemd dat jullie hetzelfde voor elkaar gekozen hebben,2 geweldige haaktalenten zijn jullie!;-)

  groetjes
  Angeline
  www.mijnplekkie.tk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt iedereen voor de liefe en hele leuke reaties. wij vinden het echt super dat jullie hebben gereageerd. wij vonden het eigenlijk best wel eng toen we hetzelfde hebben gehaakt, maar het is natuurlijk hartstikke leuk.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...